Loading...
Servicii2019-02-20T02:43:01+02:00

Oferim o varietate de servicii care satisfac o gamă largă de nevoi ale clienților

Servicii

DESIGN & DEZVOLTARE WEB
Dezvoltăm cu meticulozitate interfețe adaptate nevoilor clienților noștri. De la sisteme robuste de gestionare a conținutului la soluții receptive, asigurăm că soluțiile noastre se desfășoară așa cum se dorește.

SISTEMELE DE MANAGEMENT AL CONȚINUTULUI
Un sistem de gestionare a conținutului permite utilizatorilor să stocheze, să organizeze și să publice conținut – toate dintr-o interfață centrală fără a avea nevoie de experiență de codificare.

ÎNTREȚINERE
Platforma digitală se schimbă în mod constant, motiv pentru care suntem aici pentru a vă asigura că site-ul dvs. este actualizat și bine întreținut.

Servicii

MAGAZINE ONLINE
În fiecare an, miliarde de dolari sunt cheltuite online pentru diferite articole. Indiferent de ce aveți nevoie, există șanse să existe un magazin online dedicat criteriilor dumneavoastră de căutare. De la televizoare, mașini și chiar alimente. Echipa noastră știe de ce este nevoie pentru a construi un magazin online care să fie demn de produsele dvs. Nu este vorba doar despre construirea unui site, ci și despre performanță site-ului respectiv. Comercianții noștri digitali îi putem direcționa către magazinul dvs. online prin căutare, socializare, marketing de conținut, afiliați și publicitate.

Indiferent de dispozitivul pe care clienții dvs. navighează sau cumpără, magazinul dvs. va fi optimizat pentru a se potrivi oricărui dispozitiv. Design-ul web responsabil va reduce abandonarea coșului de cumpărături și va spori vânzările, creând o experiență mult mai bună pentru utilizatori.

Servicii

MARKETING

Marketingul la distanță este cel mai eficient mod de a vă dezvolta afacerea online. 

În fiecare zi, potențialii clienți caută online conținutul pentru a-și lua deciziile de cumpărare. Digital-Strike poate îndruma potențialul client către dumneavoastră.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Lucrăm din greu în a integra proiectul dvs in lumea paginilor media sociale. Echipa noastră cu experiență, planificatori de campanii, manageri comunitari și producători de conținut știu să creeze pagini/postări care să deserveasca publicul dvs. Evaluăm nevoile dvs. de afaceri și luăm decizii strategice, informate, care vor atrage un angajament mai mare față de următorii dvs. clienți. 

Pentru ca strategia dvs. de social media să continue să funcționeze, trebuie să urmărim datele. Noi ne adaptăm strategia în funcție de locul în care vedem succesul. Anunțurile media sociale pot fi extrem de eficiente. Echipa noastră de marketing vă va ajuta ca, conținutul dvs să ajungă la publicul țintă pentru a crește numărul dvs. social.

OPTIMIZAREA MOTORULUI DE CĂUTARE (SEO)
Un SEO eficient începe cu cercetarea cuvintelor cheie. Combinăm o înțelegere profundă a afacerii clienților noștri cu software-ul de cea mai bună calitate și o analiză aprofundată pentru a calcula cererea clienților pe o “hartă” semantică. Această hartă a cererii de căutare a clienților ghidează fiecare recomandare de optimizare pe care o facem clienților noștri. Dincolo de acestea, dezvoltăm programe de informare care sporesc expunerea și capacitatea conținutului clientului.

ANUNȚURI PLĂTITE
Publicitatea plătită poate fi un instrument puternic pentru a conduce trafic afacerii dumneavoastră. Acesta poate fi incredibil de valoros pentru câștigarea traficului rapid, testarea de noi produse cu publicul țintă și generarea de potențiali clienți pentru ofertele dvs. de produse / servicii.

EMAIL MARKETING
Strategia de marketing prin email oferă planuri de conținut și strategii de conținut. Noi vom optimiza experiența abonaților și vom implica perspectivele dvs. pentru a atinge obiectivul campaniei dvs. Urmând ghidul de stil al mărcilor dvs., putem crea șabloane de e-mail care convertesc. Trimiterea e-mailurilor corecte către persoana potrivită va crește rentabilitatea investiției.

OPTIMIZAREA RATEI DE CONVERSIE (CRO)
CRO înseamnă pur și simplu obținerea mai multor vizitatori ai site-ului dvs. pentru a lua acțiunile pe care doriți să le întreprindă. Încărcarea lungă în timpul procesului de cumpărare pot determina potențialii clienți sa renuțe la platforma dvs. De la încărcarea lentă a paginilor, butoanele confuze sau formularele de pe internet, vom optimiza toate punctele slabe – transformând mai mulți clienți potențiali în clienți reali.

Suntem aici pentru pentru afacerea dumneavoastră!

Prin idei creative, inovare și determinare

Intră în contact cu noi!

Telefon 

Office: +40 758 943 925

Suport Clienti: +40 740 002 785

Email

contact@digital-strike.com

Adresa

Str. Transilvaniei, nr.2, Baia Mare, Maramureș, România

Unde ne găseşti?

© Copyright 2019   |  Digital-Strike   |   All Rights Reserved  |  Privacy Policy